Duik in de wereld van psychedelica: bekijk een van onze webinars

Bekijk onze webinars

Bekijk anoniem onze webinar-sessies

Bij Field Trip Health hechten we veel waarde aan jouw privacy. Wij begrijpen dat anonimiteit een belangrijke factor is. Daarom kun je al onze webinars volledig anoniem bekijken. Sluit aan op je eigen voorwaarden, je bent vrij om te komen en gaan wanneer je zelf wilt. Omdat onze webinars in groepsverband plaatsvinden, kun je bovendien makkelijker opgaan in de groep en dus anoniem deelnemen.

Meld je aan voor een webinar
Breid je kennis uit

Breid je kennis uit

De wereld van psychedelica is fascinerend. Breid je kennis over dit onderwerp uit en proef van de mogelijkheden die psychedelica je kan bieden.

Laagdrempelige kennismaking

Laagdrempelige kennismaking

Onze therapie past niet per se binnen de gebaande kaders. Maak op een laagdrempelige manier kennis met de wereld van psychedelica. Ontspan, luister en laat je inspireren tijdens onze webinars.

Overal te bekijken

Overal te bekijken

Onze webinars zijn online en door het grote aanbod kun je ze waar en wanneer je maar wilt bekijken. Je zit nergens aan vast: je kunt aansluiten en gaan wanneer je wilt.

De homologen van serotonine, zoals psilocybine, zijn de meest magische hersenchemicaliën. Het is het molecuul van ware menselijkheid en verbondenheid, van liefde, vrede en spiritualiteit. Het is het molecuul dat ons verbindt met onszelf en de gehele biologische wereld om ons heen. De hebzuchtige mens jaagt eindeloos op dopamine, terwijl de wijze mens weet dat serotonine de sleutel tot geluk is.

Leer meer over psychedelica en onze benadering

Doe anoniem mee aan een van onze webinars en leer meer over psychedelische truffels en onze benadering van psychedelisch ondersteunde therapie.

Bekijk onze webinars

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren