Is het tijd voor een reset?

Een Rijke Geschiedenis

Psychedelica en de bijbehorende rituelen zijn pas recent toegankelijk in het Westen. Ze hebben een rijke geschiedenis die duizenden jaren teruggaat. Psychedelische planten werden in primitieve stammen gebruikt tijdens inwijdingsrituelen en helende praktijken. Tegenwoordig worden ze steeds vaker gebruikt voor zelfontdekking en emotionele groei. Hedendaags onderzoek toont aan dat psychedelische ervaringen kunnen bijdragen aan een hogere mate van 'openheid' ten opzichte van het leven en een verbeterde levenskwaliteit.

Is dit voor mij?

Hoe werkt het?

We werken met een stapsgewijze, professionele benadering voor het gebruik van psychedelica. Hierbij horen voorbereidende sessies en integrerende therapiesessies.

01consultation

Consultatie

01

Ontmoet ons team

Maak een rondleiding door de therapieruimtes en ontmoet ons team. Wij zijn nieuwsgierig naar u en uw situatie. We plannen een eerste consult in om uw vragen te beantwoorden en om te beoordelen of ons programma geschikt is voor u.

02Preparation

Voorbereiding

02

Bereid u voor op het programma

Zodra onze professionals een plan van aanpak hebben ontwikkeld kunt u beginnen met de voorbereiding. U krijgt toegang tot een online portaal waar u meer informatie over psychedelica en de inhoud van de sessies kan vinden. We vragen u om voorbereidende oefeningen thuis te doen om het meest uit uw programma te halen.

03treatment

Behandeling

03

Begin de reis

Beschouw het programma als een boeiende reis. U wordt door facilitators begeleid door een diepgaande, spirituele en emotionele reis. Samen met uw therapeut en facilitator gaat u op zoek naar een nieuw perspectief door oude gewoontes te doorbreken en denkpatronen opnieuw te kaderen.

04Integration

Integratie

04

Verwerk uw ervaring

Na de psychedelische sessie komt u samen met uw therapeut om de psychedelische ervaring te integreren. U krijgt een actieplan dat is afgestemd op gedragsverandering, levensstijl, uitdagingen en behoeftes. We bieden aanvullende meditatie- en mindfulness-tools die uw zelfbewustzijn vergroten. Deze oefeningen kunt u thuis voortzetten.

05beyond

Follow up

05

Vervolg de reis

Uw traject bij Field Trip is nog maar het begin. Wij willen dat u doorgaat met verdieping en groei nadat u het programma heeft voltooid. Wij bieden een duurzame toolbox om uw ontwikkeling voort te zetten die virtueel beschikbaar blijft. Nu u deel uitmaakt van onze familie, zullen we uw voortgang blijven volgen via ons digitale platform.

Vorige
Volgende

Psychedelische truffels zijn de sleutel van de poort die ons onderbewuste opent.

Over psychedelische truffels

Sommige truffels bevatten actieve psychedelische alkaloïden. Verschillende wereldberoemde onderzoeksinstituten en academici hebben ontdekt dat deze actieve bestanddelen, zelfs bij eenmalige toediening, langdurige positieve effecten kunnen hebben op de kwaliteit van uw leven, met een respons tot meer dan een jaar.

Hoe werken psychedelische truffels?

lees meer

De actieve bestanddelen in psychedelische truffels hebben een direct effect op de neurotransmitters in uw hersenen. De uitwerking ervan kan leiden tot verhoogde emotionele processen, een reactivatie van onderdrukte herinneringen en gevoelens en mentaal flexibeler bewegen tussen verschillende perspectieven over uzelf en het leven in het algemeen.

Onder toezicht kunnen truffels u in staat stellen om tijdelijk los te komen van routinematige denkpatronen door uzelf bloot te stellen aan al datgene wat u liever niet wilt zien. Jarenlange onderdrukte emoties kunnen naar boven komen. Vervormde overtuigingen die u gevangen houden in een comfortabel bed van illusies worden herkaderd. Truffels kunnen deze processen omhoog brengen en inzichtelijk maken. Dit kan confronterend, intens en deregulerend zijn, maar soms ook hoogstnoodzakelijk om uw menselijke kompas terug te vinden. Zodra u uw vitaliteit, passie, liefde en zin in het leven herontdekt heeft dit een enorme impact op uw leven.

Hoe voelen truffels?

Lees meer

Net als bij andere psychedelica is het bijna onmogelijk om de subjectieve effecten te beschrijven omdat reacties op dergelijke moleculen sterk van persoon tot persoon kunnen verschillen. U kunt een gevoel ervaren dat u in de holtes van uw geest gaat, waar themas, herinneringen, emoties en gedragspatronen worden ontworteld en aan het bewustzijn worden getoond in vreemde nieuwe manieren die uw kijk op uzelf en het leven in het algemeen kunnen veranderen. De ervaring kan worden omschreven als 'mystiek', 'vreemd', 'intens', 'inzichtelijk' en 'diep genezend'.

Zijn truffels veilig?

Lees meer

Bij gebruik in een gecontroleerde omgeving zijn truffels veilig. Tijdens uw behandeling heeft u ten alle tijden iemand aan uw zijde. Voordat u uw behandeling met Field Trip begint, ondergaat u een screening om er zeker van te zijn dat u geschikt bent voor het innemen van truffels.

Neem de eerste stap

Wat is een psychedelische ervaring?

Psychedelische ervaringen geven een emotioneel inzichtelijk, wonderlijk en creatief proces. Bij Field Trip geven wij u ruimte om te resetten, lachen en huilen. Zulke ervaringen helpen u herinneren aan wat echt belangrijk is in het leven. Het opent uw hart voor verbondenheid en kwetsbaarheid. Hierdoor kunt u een innerlijke rust bestendigen.

Begin uw ontdekkingsreis

Zit u vast in een sleur of een gevoel van lusteloosheid waar u niet uitkomt? Ervaart u gebrek aan vitaliteit, constante zorgen of angst? Is er iets dat u blokkeert in uw voortuitgang? Ontdek of een begeleide psychedelische ervaring voor u geschikt is.

Boek nu