Is het tijd voor een reset?

Psychedelica om uw levenskwaliteit te verbeteren

Hoewel psychedelica en de bijbehorende rituelen recent toegankelijk zijn in het Westen, zijn ze door onderzoek ondersteund en hebben ze een rijke geschiedenis die duizenden jaren teruggaat. Waar psychedelische planten in deze primitieve stammen vooral werden gebruikt tijdens inwijdingsrituelen en helende praktijken, worden ze tegenwoordig steeds vaker gebruikt voor zelfontdekking, emotionele verwerking en vanwege de mentale rust en innerlijke tevredenheid die deze middelen kunnen teweegbrengen. Zo toont hedendaags onderzoek aan dat zelfs een enkele psychedelische ervaring de levenskwaliteit aanzienlijk kan verbeteren en blijvende veranderingen kan teweegbrengen in de mate van "openheid" tegenover het leven.

Is dit voor mij?

Hoe werkt het?

We nemen een stapsgewijze, geïntegreerde benadering voor het gebruik van psychedelica en de bijbehorende "preparation and integration" therapie om u weer tot leven te brengen.

01consultation

Consultatie

01

Ontmoet ons team

Ga met ons mee in onze Field Trip centrum, maak een rondleiding door de ruimte en ontmoet ons team. We willen meer over u en uw situatie te weten komen en zullen uw vragen beantwoorden. Dit eerste consult dient om te kunnen beoordelen of ons psychedelische programma geschikt is voor u.

02Preparation

Voorbereiding

02

Bereidt u voor op de behandeling

Zodra onze professionals voor u een plan van aanpak hebben ontwikkeld, krijgt u toegang tot een online portaal. Hier kunt u meer informatie over psychedelica en de sessies vinden. We zullen u vragen enkele oefeningen thuis te doen om ervoor te zorgen dat u het proces begrijpt en wat u kunt doen om het meeste voordeel uit het programma te halen.

03treatment

Behandeling

03

Begin de reis

Beschouw het programma als een meeslepende reis. Uw facilitators zullen u begeleiden bij de psychedelische ervaring(en). Geïnspireerd door de diepgaande spirituele en emotionele ervaringen van deze sessies, zult u met uw facilitator en therapeut gaan samenwerken om negatieve denkpatronen opnieuw in te kaderen en het proces van het doorbreken van oude gewoonten te beginnen.

04Integration

Integratie

04

Verwerk uw ervaring

Na de psychedelische sessies komt u weer samen met uw therapeut om uw ervaring te verwerken en een op de gedrag gericht actieplan te ontwikkelen dat is afgestemd op uw levensstijl, uitdagingen en behoeften. Aanvullende meditatie- en mindfulness-tools zullen uw zelfbewustzijn verdiepen en de verdere oefeningen thuis ronden uw geïntegreerde programma af.

05beyond

Follow up

05

Vervolg de reis

Uw ervaring met Field Trip is nog maar het begin. We willen dat u doorgaat met de verdieping en groei nadat u het programma heeft voltooid. Uw team stelt u in staat om deze lessen in uw leven op te nemen. We bieden duurzame middelen om uw ontwikkeling voort te zetten, terwijl ze ook indien nodig virtueel beschikbaar zijn. Nu u deel uitmaakt van onze familie, zullen we uw voortgang blijven volgen door middel van ons digitale platform.

Vorige
Volgende

Wij hanteren een persoonlijke, geïntegreerde benadering van psychedelica gecombineerd met "preparation and integration" therapie.

Over psychedelische truffels

Sommige truffels bevatten actieve psychedelische alkaloïden. Verschillende wereldberoemde onderzoeksinstituten en academici hebben ontdekt dat deze actieve bestanddelen, zelfs bij eenmalige toediening, langdurige positieve effecten kunnen hebben op de kwaliteit van uw leven, met een respons tot meer dan een jaar.

Hoe werken psychedelische truffels?

lees meer

De actieve bestanddelen in psychedelische truffels hebben een direct effect op de neurotransmitters in uw hersenen. De uitwerking ervan kan leiden tot verhoogde emotionele processen, een reactivatie van onderdrukte herinneringen en gevoelens, en het mentaal flexibeler kunnen bewegen tussen verschillende perspectieven over uzelf en de wereld.

Onder toezicht kunnen truffels daarom u in staat stellen om tijdelijk los te komen van uw routinematige denkpatronen en uzelf bloot te stellen aan al datgene wat u liever niet wilt zien maar een gigantische invloed heeft op uw levenskwaliteit. Dit kunnen jarenlang onderdrukte emoties zijn of vervormde overtuigingen die u gevangen houden in een comfortabel bed van illusies. Truffels kunnen deze processen omhoog brengen en inzichtelijk maken. Dit kan confronterend zijn, intens en deregulerend, maar soms hoogstnoodzakelijk om uw menselijke kompas weer terug te vinden en uw vitaliteit, uw passie, uw liefde, en uw zin weer te herontdekken.

Hoe voelen truffels?

Lees meer

Net als bij andere psychedelica is het bijna onmogelijk om de subjectieve effecten te beschrijven omdat reacties op dergelijke moleculen sterk van persoon tot persoon kunnen verschillen. U kunt een gevoel ervaren dat u in de holtes van uw geest gaat, waar themas, herinneringen, emoties en gedragspatronen worden ontworteld en aan het bewustzijn worden getoond in vreemde nieuwe manieren die uw kijk op uzelf en het leven in het algemeen kunnen veranderen. De ervaring kan worden omschreven als 'mystiek', 'vreemd', 'intens', 'inzichtelijk' en 'diep genezend'.

Zijn truffels veilig?

Lees meer

Bij gebruik in een gecontroleerde omgeving zijn truffels veilig. Tijdens uw behandeling heeft u ten alle tijden iemand aan uw zijde. Zoals bij elke behandeling zijn er potentiële risico's en bijwerkingen. Voordat u uw behandeling met Field Trip begint, ontmoet u ons medisch team om er zeker van te zijn dat u geschikt bent voor het innemen van truffels.

Wat is een psychedelische ervaring?

Psychedelische ervaringen zijn vooral een emotioneel, inzichtelijk, curieus en creatief process. Doordachte interacties met onze facilitators en therapeuten in combinatie met deze middelen staan ​​centraal. U heeft de ruimte en tijd om op krachtige manieren te lachen, huilen en resetten. In onze chaotische maatschappij kunnen zulke ervaringen u helpen te herinneren wat echt belangrijk is, uw hart weer te openen voor verbondenheid en kwetsbaarheid, en helpen te cultiveren van een blijvende innerlijke rust.

Begin uw ontdekkingsreis

Blokkeert iets uw voortgang, maar weet u niet wat? Zit u vast in een sleur of heeft u last van lusteloosheid, gebrek aan vitaliteit, of constante zorgen en angst? Ontdek of een begeleidde psychedelische ervaring voor u geschikt is.

Boek nu