Field Trip Amsterdam

Field Trip Amsterdam biedt je een wijd scala aan truffelprogramma's. Ons centrum is zo ontworpen om een proces van persoonlijke ontwikkeling en innerlijke heling te bevorderen in een inspirerende, meditatieve en rustgevende omgeving.

Meer informatie aanvragen?

Contact Formulier

Contactgegevens:

Piet Heinkade 55, 1019 GM Amsterdam

Bekijk in Google Maps

Het Field Trip Amsterdam Team

Ontmoet ons team van ervaren professionals.

Stefanie Roesler

care coordinator

Stefanie heeft een master in Klinische Psychologie aan de Universiteit Utrecht. Ze heeft veel ervaring met mensen van verschillende achtergronden. Het uitdragen van transparantie, empathie en authenticiteit zijn één van de meest belangrijkste dingen in haar werk. Ze is gedreven om anderen te begrijpen en mensen te begeleiden in het vinden van hun eigen antwoorden.

LEES MEER LEES MINDER

Jorrit Kater

Psychiatrist

Jorrit heeft 14 jaar medische ervaring in de psychiatrie. Hij beschrijft zijn stijl als nieuwsgierig en compassievol. Door de omvang van psychische problemen in onze samenleving, zoals depressie en angst, kwam hij tot de conclusie dat we samen een meer positieve kijk op de geestelijke gezondheidszorg nodig hebben. Hij is ervan overtuigd dat diepe verbindingen - met je innerlijke belevingswereld, de mensen die belangrijk voor je zijn en je omgeving - een vereiste zijn voor een gelukkig en zinvol leven. Jorrit vindt dat de combinatie van mindfulness-meditatie en psychedelische psychotherapie de meest krachtige toolset is om een positieve state of mind te bereiken. Hij streeft ernaar om deze vorm van therapie op een veilige en professionele manier beschikbaar te maken voor anderen en is dankbaar om deel uit te maken van het Field Trip Health team in Amsterdam

LEES MEER LEES MINDER

Essa Bloemers

Facilitator Therapist

Essa heeft een Master in Neuropsychologie en is een getraind breathwork facilitator. In haar therapiesessies gebruikt ze somatisch onderzoek, ademwerk en therapeutische aanraking om mensen uit te nodigen om opnieuw contact te maken met de emoties en spanningen die in de loop van de tijd in het lichaam zijn opgeslagen. Deze ademhalingstechnieken maken ruimte voor mensen om hun trauma te doorbreken en opnieuw verbinding te maken met hun eigen helende vermogen. Deze tool is van zichzelf krachtig, maar werkt ook goed ter voorbereiding op de psychedelische reis. De sessies gaan verder dan conventionele gesprekstherapie. Meegedragen herinneringen en emoties worden zichtbaar uit een tijd die mensen zich niet bewust herinneren. Essa heeft een intuïtieve, warme, compassievolle enniet-oordelende manier van werken.

LEES MEER LEES MINDER

Macha Godes

Facilitator Therapist

Macha is een geregistreerd psycholoog met een minor in Neuropsychologie en een master in Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft ervaring opgedaan in een holistische kliniek waar een focus op lag schematherapie, mindfulness en Acceptance and Commitment Therapy. Daarnaast is zij betrokken geweest bij een MAPS-onderzoek rondom de effecten van MDMA-therapie bij PTSS. Met passie en toewijding pleit zij voor de toepassing van psychedelica in de psychiatrie. Macha heeft ervaring met 'psychedelic harm reduction' en vindt het belangrijk om samen een veilige ruimte te creëren zodat de psychedelische trip dieper ervaren kan worden. Ze heeft een niet-oordelende en zorgzame werkhouding waarin geduld en empathie centraal staan.

LEES MEER LEES MINDER

Onur Yildirim

General Manager Netherlands

Een ondernemer in hart en nieren oorspronkelijk geschoold in klinische psychologie en werkzaam als psycholoog tijdens de eerste jaren van zijn carrière. Later behaalde Onur zijn doctoraat in de neurowetenschappen aan de Radboud Universiteit en werkte hij bij de R&D en MA van gerenommeerde farmaceutische bedrijven zoals Johnson & Johnson en Novartis, waar hij pleitte voor het onderzoek naar psychedelische moleculen als mogelijke antidepressiva. Na zijn tijd in de farmaceutische industrie begon hij zijn ondernemerscarrière die hem uiteindelijk naar Field Trip leidde.

LEES MEER LEES MINDER

Hasret Alakus

Business Manager

Hasret heeft ervaring in social work, industrial engineering, IT en management. Hij begon zijn carrière bij Alfa Laval, waarna hij de kans kreeg om bij Cecil Alliance te werken. Daar vervulde hij de rol van projectmanager en bedrijfsleider. Na Cecil Alliance werkte hij als Business Consultant, om vervolgens aan zijn nieuwe avontuur bij Field Trip te beginnen.

LEES MEER LEES MINDER

Hans van Wechem

Psychiater

Hans heeft bijna 30 jaar ervaring in de psychiatrie en begon zijn carrière als geregistreerd koppels- en gezinstherapeut voordat hij zich specialiseerde in (groeps) psychotherapie van patiënten met vroeg kinderlijk trauma en hechtingsstoornissen. Na een levensveranderende psychedelische ervaring herkende hij het potentieel van psychedelica in therapie. Hij draagt ​​nu bij aan projecten zoals MAPS in hun inspanningen om MDMA te onderzoeken voor de behandeling van PTSD en heeft een breed netwerk in de psychedelische gemeenschap. Zijn voornaamste interesse ligt in het bijdragen aan een toekomst waarin het gebruik van psychedelica algemeen aanvaard zal worden, zowel als een evidence-based behandeling en als een krachtige katalysator voor persoonlijke en spirituele groei.

LEES MEER LEES MINDER

Jeanine Souren

Hoofd Therapeut

Met een uitgebreide professionele carrière in de geestelijke gezondheidszorg heeft Jeanine diploma's (zowel MSc and specialisaties) in psychologie, psychotherapie, klinische seksuologie en koppels- & gezinstherapie. Ze is geaccrediteerd en bevoegd in Nederland en heeft als leidende clinicus gewerkt in verschillende geestelijke gezondheidsinstellingen. Ze is gepassioneerd door het therapeutische potentieel van psychedelica in combinatie met psychotherapie. Jeanine gelooft dat door via psychedelica de diepe psyche aan te boren, onderdrukte patronen, emoties en overtuigingen weer bewust gemaakt kunnen worden en zodoende een gezonde verandering mogelijk maken.

LEES MEER LEES MINDER

Fleur van den Elzen

Psychodrama therapeut

Fleur is een psychodrama therapeut die gespecialiseerd is in schemagerichte therapie. Ze heeft veel ervaring met het behandelen van mensen met persoonlijkheidsstoornissen, depressie, angst, trauma en verslaving. Haar manier van werken is serieus maar speels, confronterend en gemakkelijk toe te passen in het dagelijks leven. Als een soort "Rehearsal of Life" ondersteunt Fleur het spelen van gebeurtenissen uit het echte leven, emoties, gedachten, dromen, fantasieën of ‘onafgemaakte zaken’. Ze maakt ruimte voor genezing door actie. De pittige verkenning en ontdekking leidt tot een ontmoeting met jezelf, die krachtiger is dan wanneer alleen verbale uitwisseling het medium zou zijn.

LEES MEER LEES MINDER

Drew Puxty

Facilitator Therapeut

Drew is een geregistreerd psycholoog in Nederland met een Research Master in Cognitive and Clinical Neuroscience van de Universiteit Maastricht. Hij heeft ervaring in een internationale privékliniek die gespecialiseerd is in de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen, trauma en verslaving; en als onderzoeker die de neuropsychologische effecten en klinische toepassing van psychedelische stoffen onderzoekt. Hij is gepassioneerd en goed geïnformeerd over de waarde die psychedelica kunnen brengen in het leven van individuen die op zoek zijn naar alternatieven voor de momenteel beschikbare benaderingen. Hij brengt een empathische, niet-oordelende benadering in zijn werk.

LEES MEER LEES MINDER

Mona Irrmischer

Facilitator Therapeut

Mona is neuropsycholoog en promoveerde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam op onderzoek naar de effecten van meditatie en yoga. Ze heeft een opleiding psychotherapie afgerond en werkt als onderzoeker, freelance psycholoog en geregistreerd mindfulness- en compassietrainer. Haar huidige onderzoek betreft de rol van warme, niet-oordelende aanwezigheid bij elkaar. Dit is ook de basis van haar benadering in therapie en ook in haar ervaring met het faciliteren van psychedelische ervaringen. Haar niet-oordelende aanpak en haar multidisciplinaire achtergrond stellen haar cliënten in staat om belangrijke aspecten in het leven te integreren. Haar kwaliteiten maken haar een warme en empathische facilitator en therapeut.

LEES MEER LEES MINDER

Thor Kristjánsson

Care Coordinator

Thor is geboren en getogen in IJsland en heeft zijn leven gereist en gewoond in diverse landen als Costa Rica, Florence, Berlijn en Amsterdam. Gastvrijheid, reizen en fotografie zijn door de jaren heen voor Thor hand in hand gegaan, wat hem uiteindelijk naar Amsterdam heeft geleid waar hij zijn BBA diploma in Hospitality Business Management behaalde. Thors passie voor psychedelica is terug te voeren op reizen door het Peruaanse regenwoud, maar kwam weer tot leven toen hij naar Nederland verhuisde.

LEES MEER LEES MINDER

Yagmur Yildirim

Care Coordinator

Yagmur is opgeleid als pedagoog en erkent het kind in ieder als een belangrijk uitgangspunt voor heling en ontwikkeling. Door haar passie voor verschillende genezingsmodaliteiten is ze ook in aanraking gekomen met de transformatieve kracht van psychedelica. In haar werk is ze service-gericht en gelooft hierbij dat het hebben van een warme, menswaardige houding het belangrijkste is wat ze mee kan geven in communicatie met de ander. Daarnaast heeft ze tijdens haar tijd in de smartshop-branche uitgebreide kennis opgebouwd over het gebruik en effect van psychedelica. Hierdoor weet ze mensen zonder ervaring goed in te lichten en te begeleiden.

LEES MEER LEES MINDER

Ellen van Wel

Verpleegkundige

Ellen heeft als psychiatrisch verpleegkundige al meer dan 25 jaar ervaring. Ze werkt op basis van de holistische aanpak en is van mening dat psychedelica ondersteunde therapie een mooi alternatief kan zijn voor mensen die verder willen dan alleen symptoombestrijding. Bij Field Trip zal Ellen het mentale en fysieke welbevinden, gedurende de sessies, monitoren. Ze is een enthousiast, sensitief en toegewijd persoon en houdt ervan om tijd door te brengen in de natuur. De kracht van authenticiteit in en met onszelf en elkaar is inspirerend voor haar.

LEES MEER LEES MINDER

Prev
Next

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren