Field Trip Amsterdam

Field Trip Amsterdam biedt je een wijd scala aan truffelprogramma's. Ons centrum is zo ontworpen om een proces van persoonlijke ontwikkeling en innerlijke heling te bevorderen in een inspirerende, meditatieve en rustgevende omgeving.

Meer informatie aanvragen?

Contact Formulier

Contactgegevens:

Piet Heinkade 55, 1019 GM Amsterdam

Bekijk in Google Maps

Het Field Trip Amsterdam Team

Ontmoet ons team van ervaren professionals.

Stefanie Roesler

care coordinator

Stefanie finished her master’s degree at Utrecht University in Clinical Psychology. She has multiple experiences working with people from different backgrounds. While having these experiences, she learned that one common and most important thing is to practice transparancy, empathy and authenticity. She is dedicated to understanding the person and guiding people into their own answers.

read more read less

Jorrit Kater

Psychiatrist

Jorrit has 14 years of medical experience in the field of psychiatry. His personal style is characterized by curiosity and compassion. Considering the great burden that common psychological problems, such as depression and anxiety, place on the general population, he came to the conclusion that, as a society, we need a more comprehensive and positive view on mental health care. He is convinced that deepfelt connections - to your inner world, to the people who are important to you and to your natural surroundings – are a requisite for a happy and meaningful life. It seems clear to him that the most powerful toolset available to achieve this state of mind, is the combination of mindfulness meditation and psychedelic psychotherapy. Striving to make the latter available to the public at large, in a save and professional way, he is grateful to be part of the Fieldtrip Health team in Amsterdam.

read more read less

Essa Bloemers

Facilitator Therapist

Essa has a Master in Neuropsychology and is a trained breathwork facilitator. In her therapy sessions she uses somatic inquiry, breathwork and therapeutic touch to invite people to reconnect with the emotions and tensions that have been stored in the body over time. These breathing techniques enable people to break through their trauma and reconnect with their own healing intelligence. This is a powerful tool in itself, but also forms a solid preparation for the psychedelic journey. It’s extremely helpful for people who are carrying memories and emotions from a time they don’t consciously recollect, which are usually not addressed in conventional ‘talk’ therapy. She brings an intuitive, warm, compassionate, non-judgmental approach to her work.

read more read less

Macha Godes

Facilitator Therapist

Macha is a registered psychologist with a Minor in Neuropsychology and a Master in Clinical Psychology, obtained from the University of Amsterdam. She has gained experience in a clinic that approaches psychological complaints in a holistic way, with a focus on Schema Therapy, Mindfulness and Acceptance and Commitment Therapy. Moreover, she has been involved in conducting a MAPS study investigating the effects of MDMA therapy in individuals with PTSD. With passion and dedication she advocates safety and integrity in the application of psychedelics in psychiatry. She has experience in 'psychedelic harm reduction' and believes it is important to create a safe space together with a client in which a psychedelic experience in all its forms can be expressed. Macha has a non-judgmental and caring working attitude in which patience and empathy and curiosity play a central role.

read more read less

Onur Yildirim

General Manager Netherlands

Een ondernemer in hart en nieren oorspronkelijk geschoold in klinische psychologie en werkzaam als psycholoog tijdens de eerste jaren van zijn carrière. Later behaalde Onur zijn doctoraat in de neurowetenschappen aan de Radboud Universiteit en werkte hij bij de R&D en MA van gerenommeerde farmaceutische bedrijven zoals Johnson & Johnson en Novartis, waar hij pleitte voor het onderzoek naar psychedelische moleculen als mogelijke antidepressiva. Na zijn tijd in de farmaceutische industrie begon hij zijn ondernemerscarrière die hem uiteindelijk naar Field Trip leidde.

read more read less

Hasret Alakus

Business Manager

Hasret has experience in social work, industrial engineering, IT, and management. He started his career at Alfa Laval, after which he got the opportunity to work at Cecil Alliance. There he fulfilled the role of project manager/business manager. After Cecil Alliance, he worked as a Business Consultant before starting the new adventure at Field Trip.

read more read less

Hans van Wechem

Psychiater

Hans heeft bijna 30 jaar ervaring in de psychiatrie en begon zijn carrière als geregistreerd koppels- en gezinstherapeut voordat hij zich specialiseerde in (groeps) psychotherapie van patiënten met vroeg kinderlijk trauma en hechtingsstoornissen. Na een levensveranderende psychedelische ervaring herkende hij het potentieel van psychedelica in therapie. Hij draagt ​​nu bij aan projecten zoals MAPS in hun inspanningen om MDMA te onderzoeken voor de behandeling van PTSD en heeft een breed netwerk in de psychedelische gemeenschap. Zijn voornaamste interesse ligt in het bijdragen aan een toekomst waarin het gebruik van psychedelica algemeen aanvaard zal worden, zowel als een evidence-based behandeling en als een krachtige katalysator voor persoonlijke en spirituele groei.

read more read less

Jeanine Souren

Hoofd Therapeut

Met een uitgebreide professionele carrière in de geestelijke gezondheidszorg heeft Jeanine diploma's (zowel MSc and specialisaties) in psychologie, psychotherapie, klinische seksuologie en koppels- & gezinstherapie. Ze is geaccrediteerd en bevoegd in Nederland en heeft als leidende clinicus gewerkt in verschillende geestelijke gezondheidsinstellingen. Ze is gepassioneerd door het therapeutische potentieel van psychedelica in combinatie met psychotherapie. Jeanine gelooft dat door via psychedelica de diepe psyche aan te boren, onderdrukte patronen, emoties en overtuigingen weer bewust gemaakt kunnen worden en zodoende een gezonde verandering mogelijk maken.

read more read less

Fleur van den Elzen

Psychodrama therapeut

Fleur is een psychodrama therapeut die gespecialiseerd is in schemagerichte therapie. Ze heeft veel ervaring met het behandelen van mensen met persoonlijkheidsstoornissen, depressie, angst, trauma en verslaving. Haar manier van werken is serieus maar speels, confronterend en gemakkelijk toe te passen in het dagelijks leven. Als een soort "Rehearsal of Life" ondersteunt Fleur het spelen van gebeurtenissen uit het echte leven, emoties, gedachten, dromen, fantasieën of ‘onafgemaakte zaken’. Ze maakt ruimte voor genezing door actie. De pittige verkenning en ontdekking leidt tot een ontmoeting met jezelf, die krachtiger is dan wanneer alleen verbale uitwisseling het medium zou zijn.

read more read less

Drew Puxty

Facilitator Therapeut

Drew is een geregistreerd psycholoog in Nederland met een Research Master in Cognitive and Clinical Neuroscience van de Universiteit Maastricht. Hij heeft ervaring in een internationale privékliniek die gespecialiseerd is in de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen, trauma en verslaving; en als onderzoeker die de neuropsychologische effecten en klinische toepassing van psychedelische stoffen onderzoekt. Hij is gepassioneerd en goed geïnformeerd over de waarde die psychedelica kunnen brengen in het leven van individuen die op zoek zijn naar alternatieven voor de momenteel beschikbare benaderingen. Hij brengt een empathische, niet-oordelende benadering in zijn werk.

read more read less

Mona Irrmischer

Facilitator Therapeut

Mona is neuropsycholoog en promoveerde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam op onderzoek naar de effecten van meditatie en yoga. Ze heeft een opleiding psychotherapie afgerond en werkt als onderzoeker, freelance psycholoog en geregistreerd mindfulness- en compassietrainer. Haar huidige onderzoek betreft de rol van warme, niet-oordelende aanwezigheid bij elkaar. Dit is ook de basis van haar benadering in therapie en ook in haar ervaring met het faciliteren van psychedelische ervaringen. Haar niet-oordelende aanpak en haar multidisciplinaire achtergrond stellen haar cliënten in staat om belangrijke aspecten in het leven te integreren. Haar kwaliteiten maken haar een warme en empathische facilitator en therapeut.

read more read less

Thor Kristjánsson

Care Coordinator

Thor is geboren en getogen in IJsland en heeft zijn leven gereist en gewoond in diverse landen als Costa Rica, Florence, Berlijn en Amsterdam. Gastvrijheid, reizen en fotografie zijn door de jaren heen voor Thor hand in hand gegaan, wat hem uiteindelijk naar Amsterdam heeft geleid waar hij zijn BBA diploma in Hospitality Business Management behaalde. Thors passie voor psychedelica is terug te voeren op reizen door het Peruaanse regenwoud, maar kwam weer tot leven toen hij naar Nederland verhuisde.

read more read less

Yagmur Yildirim

Care Coordinator

Yagmur is opgeleid als pedagoog en erkent het kind in ieder als een belangrijk uitgangspunt voor heling en ontwikkeling. Door haar passie voor verschillende genezingsmodaliteiten is ze ook in aanraking gekomen met de transformatieve kracht van psychedelica. In haar werk is ze service-gericht en gelooft hierbij dat het hebben van een warme, menswaardige houding het belangrijkste is wat ze mee kan geven in communicatie met de ander. Daarnaast heeft ze tijdens haar tijd in de smartshop-branche uitgebreide kennis opgebouwd over het gebruik en effect van psychedelica. Hierdoor weet ze mensen zonder ervaring goed in te lichten en te begeleiden.

read more read less

Ellen van Wel

Verpleegkundige

Ellen heeft als psychiatrisch verpleegkundige al meer dan 25 jaar ervaring. Ze werkt op basis van de holistische aanpak en is van mening dat psychedelica ondersteunde therapie een mooi alternatief kan zijn voor mensen die verder willen dan alleen symptoombestrijding. Bij Field Trip zal Ellen het mentale en fysieke welbevinden, gedurende de sessies, monitoren. Ze is een enthousiast, sensitief en toegewijd persoon en houdt ervan om tijd door te brengen in de natuur. De kracht van authenticiteit in en met onszelf en elkaar is inspirerend voor haar.

read more read less

Prev
Next

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren