Transcend

Transcend

Het Transcend programma is een actief therapeutisch proces met twee psychedelische therapiesessies. Wij zijn ervan overtuigd dat het combineren van psychedelisch ondersteunende therapie in combinatie met diepgaande voorbereidende- en integratiesessies onbewuste processen kunnen verhelderen en een integraal onderdeel zijn van het creëren van duurzame verandering.

Het programma bevat:

  • Contact met een zorgcoördinator waarbij je jouw wensen voor het programma bespreekt.

  • Screening en intake met een psychiater en een psycholoog. Vooraf vul je vragenlijsten in die ons helpen het programma af te stemmen op je behoeften.

  • Voorbereidende sessies met een therapeut en facilitator die gericht zijn op voorbereiding voor een psychedelische ervaring. Je bespreekt jouw intenties voor de psychedelisch ondersteunde reis, de problemen die je wilt aanpakken, je achtergrond en levensthema’s. De therapeut en facilitator zijn getraind om de juiste omstandigheden te creëren voor een optimale psychedelische therapiesessie.

  • Drie psychedelisch ondersteunende therapiesessie met een facilitator die je zowel praktisch als emotioneel door de psychedelische reis begeleidt en de juiste maatregelen treft om je zo veilig mogelijk te voelen. De facilitator biedt onvoorwaardelijke ondersteuning gedurende de hele reis.

  • Integratietherapie waarbij je jouw emoties, inzichten en lessen kunt bespreken die tijdens de psychedelische ervaring naar voren zijn gekomen. De therapeut helpt je bij het implementeren van de psychedelische ervaring in je dagelijkse leven en samen reflecteer je over voor jou belangrijke waarden. gedachten over waarden en doelen die jij voor jouw leven belangrijk vindt.

Schrijf je nu in

Transcend

  • 3 psychedelisch ondersteunende therapiesessies

  • 10 uren met een therapeut

  • 30 uren met een facilitator

  • 2 uren intake

€7.750,-

Liever niet alleen? Maak gebruik van onze groepsprogramma’s

Onze groepssessies zijn georganiseerd met een maximum van 8 personen bij Field Trip Health in Amsterdam. Het collectief ondergaan en integreren van de psychedelische reis kan zorgen voor een gemeenschappelijk gevoel van verbondenheid.

Bekijk onze groepsprogramma’s

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren