Revitalize

Revitalize

Het Revitalize-programma is een eendaagse cursus voor iedereen die graag een herbalancering in zijn leven wil ervaren. Tijdens het programma neem je deel aan een 2 uur durende begeleide ademhalingssessie om in een veranderde staat van bewustzijn te komen zonder een psychedelicum te gebruiken. Daarna zul je een 2 uur durende psychodrama-sessie ervaren waarbij je op een actiegerichte manier meer te weten komt te over de connectie tussen je lichaam en geest. Je krijgt een 1 uur durende psychotherapie-sessie om je dagelijkse functioneren in het leven te bespreken en manieren om je welzijn te vergroten.

Het volledige Revitalize-programma

Emoties die niet volledig worden verwerkt, kunnen in het lichaam worden opgeslagen. Dat kan leiden tot klachten als een verstijfde nek, veel piekeren, moeilijk slapen of problemen in interpersoonlijke relaties. Soms is het moeilijk om op eigen kracht in contact te komen met deze onverwerkte gevoelens. Het Revitalize-programma biedt een veilige ruimte om deze emoties te onderzoeken, zodat je je weer kunt verbinden met een gevoel van zingeving.

Soms kan het nodig zijn om ons opnieuw met ons lichaam te verbinden als een manier van verbintenis en erkenning voor onszelf.

Schrijf je nu in

Revitalize

9.00 uur Aankomst bij Field Trip Health
9.00 - 9.30 Check-in met facilitator
9.30 - 11.30 Ademhalingsessie
11.30 - 12.00 Korte pauze
12.00 - 13.00 Psychotherapie
13.00 - 14.00 Lunchpauze
14.00 - 16.00 Psychodrama-sessie
16.30 - 17.00 Check-out met facilitator

€900,-

Liever niet alleen? Maak gebruik van onze groepsprogramma’s

Onze groepssessies zijn georganiseerd met een maximum van 8 personen bij Field Trip Health in Amsterdam. Het collectief ondergaan en integreren van de psychedelische reis kan zorgen voor een gemeenschappelijk gevoel van verbondenheid.

Bekijk onze groepsprogramma's

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren