Individuele programma's

De individuele programma's zijn ontworpen voor diegenen die de voorkeur geven aan volledige aandacht van de therapeut en facilitator in een op maat gemaakt programma. Je krijgt een behandeling in een veilige setting die veel ruimte biedt voor expressie, het bespreken van je levensverhaal en meer tijd voor voorbereiding en integratie.

Het verschil tussen de individuele programma's zit in het aantal truffel dosering sessies dat men krijgt, naast het totaal aantal therapie-uren. De programma's kunnen worden uitgesmeerd over een langere periode van enkele weken, of worden gecondenseerd tot één werkweek. Internationale gasten hebben doorgaans 3 tot 5 dagen in de kliniek nodig.

Bekijk onze programma’s

Evolve

Rebirth

Transcend

Revitalize

Evolve - 1 truffel therapiesessie

Evolve is ons meest beknopte programma dat bestaat uit één psychedelische therapiesessie met truffels: 6 uur met je therapeut en 10 uur met je facilitator. Tijdens dit programma onderga je een intensieve voorbereiding waarbij je je focust op je intentie en motivatie voor de behandeling en gebieden die je zou willen verbeteren in je leven. Je daarbij zal ook aan thema’s raken die in je leven verdere aandacht en verwerking behoeven. Je krijgt tools aangereikt die je helpen om veel uit de psychedelische reis met truffels te halen. Na de sessie integreer je samen met een therapeut de belangrijkste inzichten en ontwikkel je doelen om in je dagelijks leven te implementeren. Zo kom je weer in contact met je waarden en verbeter je jouw kwaliteit van leven.

Bekijk het programma

Rebirth - 2 truffel therapiesessies

Rebirth is ons middelste programma dat bestaat uit twee psychedelische therapiesessies met truffels: 8 uur met je therapeut en meer dan 18 uur met je facilitator. Het Rebirth-programma wordt aanbevolen door ons therapeuten team wanneer je wilt werken aan dieperliggende onverwerkte emoties of rouw. Ons Rebirth-programma is daarnaast ook zeer geschikt om meer inzicht in jezelf te krijgen. Het grotere aantal therapie-uren in dit programma geeft je meer ruimte om op je doelen te reflecteren. Ook kan je die extra tijd gebruiken om vaste patronen te doorbreken en een manier vinden om op een dieper niveau in contact te komen met je innerlijke zelf.

Bekijk het programma

Transcend - 3 truffel therapiesessie

Transcend is ons meest uitgebreide programma. Het bevat drie psychedelische therapiesessief met truffels, 10 uur therapie en meer dan 26 uur met je facilitator. Wanneer je klaar bent voor een lang en intensief therapieproces is het Transcend-programma de juiste keuze. Transcend verwijst naar transformatie, een stap verder gaan in een nieuwe relatie met jezelf. Spirituele ervaringen en een emotionele groei kunnen zeer transformatief zijn en een nieuw perspectief bieden voor persoonlijke groei en herstel. Ons Transcend-programma spreekt je eigen innerlijke helende intelligentie aan.

Bekijk het programma

Revitalize - Alternatieve behandeling

Revitalize is een alternatief voor onze psychedelische truffelprogramma’s. Als je het gevoel hebt dat een psychedelische reis op dit moment misschien te overweldigend is of niet de juiste keuze voor je is, kan Revitalize een basis bieden voor het proces van zelfontdekking. Het programma biedt de mogelijkheid om een andere staat van bewustzijn te verkennen door middel van breathwork. Ook leer je in verbinding te komen met jezelf door middel van psychotherapie. Ons Revitalize-aanbod kan ook gebruikt worden als een intensieve voorbereiding, vooral als je nog niet bekend bent met het gebruik van psychedelica.

Bekijk het programma

Weten welk programma het beste bij jou past?

Keuze voor individuele programma’s:

Evolve:

  • Je hebt geen tot weinig ervaring met psychedelica

  • Jouw intentie rondom de psychedelische reis is voor jezelf duidelijk

Rebirth en Transcend:

  • Je wilt graag werken aan dieper verankerde levensthema’s en wilt hier meer tijd en ruimte voor nemen

Maak een start

De homologen van serotonine, zoals psilocybine, zijn de meest magische hersenchemicaliën. Het is het molecuul van ware menselijkheid en verbondenheid, van liefde vrede en spiritualiteit. Het is het molecuul dat ons verbindt met onszelf en de gehele biologische wereld om ons heen. De hebzuchtige mens jaagt eindeloos op dopamine, terwijl de wijze mens weet dat serotonine de sleutel tot geluk is.

Leer meer over psychedelica en onze benadering

Doe (anoniem) mee aan een van onze webinars en leer meer over psychedelische truffels en onze benadering van psychedelisch ondersteunde therapie.

Bekijk onze webinars

Liever niet alleen? Maak gebruik van onze groepsprogramma’s

Onze groepssessies zijn georganiseerd met een maximum van 8 personen bij Field Trip Health in Amsterdam. Het collectief ondergaan en integreren van de psychedelische reis kan zorgen voor een gemeenschappelijk gevoel van verbondenheid.

Bekijk onze groepsprogramma’s

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren