Reconnect

Reconnect

Reconnect staat voor het opnieuw leren kennen van je partner en de relatie die jullie kenmerkt. Het programma is gebaseerd op acceptatie- en commitment therapie (ACT) met de focus op het vergroten van psychologische flexibiliteit. Het doel van het programma is om, door middel van psychedelisch ondersteunende therapie, in contact te komen met verinnerlijkte ervaringen. Met behulp van een relatietherapeut wordt hierdoor onderlinge verbondenheid gestimuleerd wat een vergrote relationele flexibiliteit tot gevolg heeft.

Het volledige Reconnect programma

Zowel tijdens de voorbereidende- als de integratiesessies werken jullie samen met een relatietherapeut aan het begrijpen van onderliggende problemen die een blokkade kunnen geven in een gevoel van wederzijdse verbondenheid. Na de voorbereidende sessies ondergaan jullie tegelijkertijd een psychedelische sessie met truffels. Dit gebeurt in afzonderlijke kamers, in aanwezigheid van een facilitator. Je kunt dan focussen op je eigen innerlijke proces. De psychedelische ervaring wordt samen met de relatietherapeut geïntegreerd waarin jullie de inzichten van de psychedelische reis implementeren met een vernieuwd perspectief op de relatie.

Het Reconnect programma omvat:

  • Psychiatrisch- en psychologisch onderzoek (individueel, 2x 1 uur)

  • Voorbereidende sessies van 1,5 uur met een relatietherapeut (gezamenlijk, 2x 1,5 uur)

  • Voorbereidende sessies met de facilitator (individueel, 2x 1,5 uur)

  • Psychedelische therapie met truffels (individueel, 2x 8 uur)

  • Integratiesessies met de relatietherapeut (gezamenlijk, 2x 1,5 uur)

Schrijf je nu in

Reconnect

  • In een koppel

  • 6 uur relatietherapie

  • In totaal 27 uur

€8.100,-

Liever een programma zonder groep?
Maak dan gebruik van onze individuele programma’s

De individuele programma’s zijn ontworpen voor diegenen die een op maat gemaakt therapeutisch programma willen volgen met 1 op 1 aandacht van een therapeut en facilitator.

Bekijk onze individuele programma’s

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren