Reconnect

Reconnect

Reconnect staat voor het opnieuw leren kennen van je partner en de relatie die jullie kenmerkt. Het Reconnect programma is gebaseerd op acceptatie- en commitment therapie (ACT) met een focus op het vergroten van psychologische flexibiliteit. Het doel van het programma is in contact komen met verinnerlijkte ervaringen door middel van psychedelisch ondersteunende therapie waardoor psychologische flexibiliteit wordt vergroot. Met behulp van een relatietherapeut wordt onderlinge verbondenheid gestimuleerd voor een vergrote relationele flexibiliteit.

Het volledige Reconnect-programma

Zowel tijdens de voorbereidende sessies als de integratiesessies werken jullie samen met een relatietherapeut aan het begrijpen van onderliggende problemen die een blokkade kunnen geven in een gevoel van wederzijdse verbondenheid. Na de voorbereidende sessies ondergaan jullie tegelijkertijd een psychedelische sessie met truffels in afzonderlijke kamers met een facilitator. Jullie kunnen dan focussen op jullie eigen innerlijke proces. De psychedelische ervaring wordt samen met de relatietherapeut geïntegreerd waarin jullie de inzichten van de psychedelische reis implementeren met een vernieuwd perspectief op de relatie.

Het Reconnect-programma omvat:

  • Psychiatrisch- en psychologisch onderzoek (individueel, 2x 1 uur)

  • Voorbereidende sessies van 1,5 uur met een relatietherapeut (gezamenlijk, 2x 1,5 uur)

  • Voorbereidende sessies met de facilitator (individueel, 2x 1,5 uur)

  • Psychedelische therapie met truffels (individueel, 2x 8 uur)

  • Integratiesessies met de relatietherapeut (gezamenlijk, 2x 1,5 uur)

Schrijf je nu in

Reconnect

  • In een koppel

  • 6 uur relatietherapie

  • In totaal 27 uur

€6.800,-

Liever alleen? Maak gebruik van onze individuele programma’s

De individuele programma’s zijn ontworpen voor diegenen die een op maat gemaakt therapeutisch programma willen volgen met één op één aandacht van een therapeut en facilitator.

Bekijk onze individuele programma’s

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren