Belonging

Belonging

Belonging is een driedaagse retreat met een psychedelisch ondersteunende therapie sessie van 8 uur. Wanneer je in contact wilt komen met een dieper gevoel van authenticiteit, je klaar bent voor het implementeren van goede gewoonten in je leven én nieuwsgierig bent naar een spirituele en emotionele ontwikkeling in verbinding met een groep, dan is dít het programma voor jou.

Het Belonging programma

Op vrijdag word je verwelkomd in onze meditatieve ruimte waar een intensieve voorbereiding plaatsvindt met therapeuten en facilitators. Je neemt deel aan sessies met mindfulness, ademwerk, sharing circles en ervaringsgerichte oefeningen die een gevoel van verbondenheid stimuleren. De lunch wordt door ons therapieteam verzorgd en we sluiten de dag af met een diner. Na afloop van het diner worden jullie naar jullie hotel gebracht.

Op zaterdag onderga je psychedelische therapie met truffels, onder begeleiding van therapeuten. Deze psychedelische reis zal ongeveer 8 uur duren. Er is de gehele dag een verpleegkundige beschikbaar. Na afloop van de psychedelische reis ontvang je een geheel verzorgde lunch en is er ruimte om te delen met elkaar in een sharing circle.

Op zondag is er ruimte om uitgebreid je ervaringen met elkaar te delen en krijg je de gelegenheid om deze te integreren in je dagelijks leven. Je zult nadenken over je waarden in het leven op basis van acceptatie en commitment therapie (ACT) en we maken gebruik van journaling technieken als een manier om de ervaring extra te verdiepen. We sluiten het programma af met een geheel verzorgde lunch. Na afloop van het programma in de kliniek volgt een online integratiesessie voor opvolging van de  truffelsessie en verdere implementatie in het dagelijks leven.

Het Belonging programma omvat:

 • Psychiatrische - en psychologische screening (individueel 2 x 1 uur)

 • Voorbereiding online met de groep en een therapeut (1 uur)

 • Driedaagse retraite met psychedelische therapie waarbij je 1 hoge dosering van truffels (werkzame stof: psilocybine) ontvangt.

 • 1 integratiesessie online met therapeut (1 uur)

 • Overnachting in het Mövenpick hotel

 • Ontbijt in de accommodatie

 • Lunch en diner op vrijdag, lichte maaltijd op zaterdag en lunch op zondag

Beschikbare data

Deze groep wordt gepland in het laatste weekend van elke maand. Bel of mail ons voor verdere info.

Schrijf je nu in

Belonging

 • In een groep

 • 3-daags programma

 • Accommodatie inclusief maaltijden

 • In totaal 28 uur

€3.920,-

Liever een programma zonder groep? Maak dan gebruik van onze individuele programma’s

De individuele programma’s zijn ontworpen voor diegenen die een op maat gemaakt therapeutisch programma willen volgen met 1 op 1 aandacht van een therapeut en facilitator.

Bekijk onze individuele programma’s

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren