Ga voor geestelijke groei

Ieder mens heeft eigen uitdagingen en behoeften die je in het dagelijks leven in de weg kunnen zitten. Misschien weet je niet waar je kan beginnen om aan jezelf te werken, maar wil je dit wel onderzoeken. Daarom maak je met onze scan een begin aan jouw persoonlijke ontwikkelingsreis voor geestelijke groei. Reflecteer op jouw proces en waar je naartoe wilt werken. Na het invullen van de scan krijg je meer inzicht in hoe psychedelische therapie jou kan ondersteunen in jouw proces van geestelijke groei.

Doe de scan

Voordelen van de scan

Reflecteer op jouw proces

Reflecteer op jouw proces

In de scan vragen we naar jouw geestelijke groei, waar je heen wilt en waar je tegenaan loopt op je persoonlijke ontwikkelreis. 

Snel en veilig

Snel en veilig

Vul de scan gratis in, zonder je gegevens te hoeven delen. Het is binnen enkele minuten ingevuld.

Reflecteer

Reflecteer

Kom erachter hoe je geestelijke groei bevordert, hoe je beter in contact staat met jezelf en meer impact kan maken op anderen.

Start de scan
Over field trip health

Over Field Trip Health

Bij Field Trip helpen wij je om onbewuste patronen zichtbaar te maken door middel van psychedelische therapie. In een veilige en ondersteunende omgeving maak je opnieuw kennis met diepgewortelde overtuigingen, vroege herinneringen en weggedrukte emoties. Onderzoek dit in een inspirerende en helende omgeving die geestelijke groei en rust bevordert. Herontdek een diepe connectie met jezelf door in contact te raken met jouw passies, liefde en een kinderlijke nieuwsgierigheid. 

Start de scan

Zij gingen je voor

Sven, 26, Switzerland

“De mensen die hier werken, hebben een erg warme en helende omgeving gecreëerd, zodat ik alles uit mijn eerste psychedelische ervaring kon halen“

“Mijn tijd bij Field Trip Health Amsterdam, had niet beter kunnen gaan. De mensen die hier werken, hebben een erg warme en passende omgeving gecreëerd, zodat ik alles uit mijn eerste psychedelische ervaring kon halen. Ze hielpen mij om een rust in mijn hoofd te vinden voor de trip, letten op elk klein detail om een diepzinnige reis te ervaren en hebben mij echt geholpen om de verschillende inzichten te integreren die ik tijdens deze intense ervaring heb opgedaan. Voor mij voelde het alsof we echt een team waren wat dit samen meemaakten!”

Lees meer

Matthieu, 24, Frankrijk

“Deze 7-urige ervaring heeft mij niet op magische wijze genezen. Truffels werken namelijk niet als magische pillen, ze geven je de handvatten om het werk zelf te doen.”

Ik heb geprobeerd met een psychiater te praten. Ik probeerde mijn dieet te veranderen. Ik probeerde een angstretraite in Engeland. Ik probeerde meditatie, koude douches, ademhalingsoefeningen. Ik heb geprobeerd medicatie te nemen. Ik heb geprobeerd magnetiseursessies gedaan. Ik heb yoga geprobeerd. Ze leken allemaal iets te doen, maar ze veranderden de kern van mijn probleem niet. Ik nam contact op met Field Trip, ging naar Amsterdam en volgde hun Psilocybine-programma. En wat daar gebeurde was wonderbaarlijk. Deze 7-urige ervaring heeft mij niet op magische wijze genezen. Truffels werken namelijk niet als magische pillen, ze geven je wél de handvatten om het werk zelf te doen. De psilocybine heeft geholpen om mijn hersenen opnieuw te bedraden. Ik geloof echt dat psychedelica de toekomst zijn voor het genezen van psychische stoornissen. En ik bewonder het Field Trip Team voor wat ze doen. Ik hoop dat Field Trip Health nog meer levens kan verbeteren. Voor mij hebben ze dat namelijk al gedaan.

Lees meer

Anoniem

“Na vele jaren van traditionele therapie, zorgde mijn truffel ervaring ervoor dat mijn persoonlijke ontwikkeling een vogelvlucht kreeg. Wat een wauw-gevoel!”

Toen ik mijn 50e levensjaar inging, werd ik geconfronteerd met een aantal grote verandering in mijn leven. Na vele jaren van traditionele therapie, zorgde mijn truffel ervaring ervoor dat mijn persoonlijke ontwikkeling een vogelvlucht kreeg. Wat een wauw-gevoel! De werkwijze en het team van Field Trip Health waren buitengewoon vakkundig, voorbereid, vriendelijk en open. Hierdoor verliep het proces vloeiend en voelde ik de ruimte en veiligheid om mij volledig op de ervaring te concentreren. De ervaring heeft nog steeds invloed op mijn onderbewustzijn en de keuzes die ik maak. De ervaring gaf een inkijkje in wat ik zocht. Ik blijf ervan leren!

Lees meer

Anoniem

“Door de therapie kon ik opnieuw contact maken met mijn kindertijd en ineens de oorsprong van huidige problemen inzien.”

“In het begin van mijn traject had ik veel twijfels en stelde ik erg veel vragen. Toen ik ontdekte dat het team zeer deskundig en empathisch was, was ik gerustgesteld. Ze luisterden aandachtig naar mijn verhaal. Het voelde nooit alsof ze iets probeerden te "verkopen". Hierdoor voelde ik mij veilig bij hen. Door de therapie kon ik opnieuw contact maken met mijn kindertijd en ineens de oorsprong van huidige problemen inzien. De ervaring was intens, mooi, diepgaand en op sommige momenten kwetsbaar. Ik zou iedereen deze ervaring aanraden om beter in contact te staan met hun innerlijke kind. Het zorgen voor jouw innerlijk kind geeft veel kracht.“

Lees meer

Anoniem

“...de angst om de ervaring niet aan te kunnen en door te draaien hield mij al 30 jaar tegen. Toen ik hoorde over de services en werkwijze van Field Trip Health en de goed begeleide ervaring, keerde het tij. De nieuwsgierigheid kreeg eindelijk de overhand.”

Ik ben al sinds dat ik tiener was, enorm nieuwsgierig naar psychedelica geweest. Aan de andere kant, hield de angst om de ervaring niet aan te kunnen en door te draaien mij al 30 jaar tegen. Toen ik hoorde over de services en werkwijze van Field Trip Health en de goed begeleide ervaring, keerde het tij. De nieuwsgierigheid kreeg eindelijk de overhand. Ik ben heel blij dat het gelukt is. De voorbereiding was zo goed dat ik de sessie relaxed kon starten. De reis die volgde was zowel zachtaardig, als intens. Ik kijk er erg naar uit om meer van dit soort ervaringen te ontdekken!

Lees meer

Anoniem

“De ervaring was buitengewoon belangrijk voor mij. Ik heb veel geleerd over de problemen die ik mijn leven ervoer en ben deze gaan oplossen."

“Voor het eerst in mijn leven heb ik echt het gevoel dat ik vooruitgang boek. Maar nu komt het: ik nam de psychedelica niet eens, maar besloot me terug te trekken uit de intakesessie. Dit had niets te maken met Field Trip, het programma of het personeel. Het was te wijten aan persoonlijke redenen en de conclusie dat ik misschien dingen overhaast. Er zijn veel dingen die ik eerst moet doen voordat ik door een psychedelische ervaring ga. Elk persoon waar ik mee sprak bij Field Trip was uiterst professioneel en meelevend. Ik had niet het gevoel dat ik onder druk werd gezet om iets te nemen waar ik over aarzelde. Iedereen was oprecht geïnteresseerd in mijn welzijn. In de sessies voorafgaand aan de intake hebben ze echt geluisterd en goede hulp geboden door gewoon een zinvol gesprek met mij te hebben. Ik heb in de loop der jaren veel ervaring opgedaan door te praten met therapeuten en gezondheidswerkers, sommigen van hen waren goed, maar Field Trip was iets anders! Iedereen was absoluut geweldig. Ik ga zeker terug als ik mij er klaar voor voel.”

Lees meer

Keith, 37, Verenigd Koninkrijk

“Ze hebben een wetenschappelijke/pragmatische benadering, met een vleugje zachtheid en zorg.”

Een werkelijk buitengewone en diepgaande ervaring. Een geweldig team van mensen die veel respect hebben voor hun werk. Ze hebben een wetenschappelijke/pragmatische benadering, met een vleugje zachtheid en zorg. Field Trip Health biedt een geborgen ruimte die aan al je behoeften op het gebied van comfort en veiligheid voldoet. De setting zorgt ervoor dat je dieper jouw reis ingaat. Je kan je niet voorstellen wat voor een toewijding de trip-sitter en verpleegster hebben om 6 uur aanwezig te zijn tijdens een trip. Er werd ook veel aandacht besteed aan screening, uitleg vóór dosering en ondersteuning na de reis. Field Trip is vooral geschikt voor onervaren mensen die enige angst hebben om te trippen, maar ook voor mensen die nieuwsgierig zijn of al enige ervaring hebben en dieper willen duiken. De ervaring bij Field Trip Health voelde voor mij als een onderdeel van iets groters, iets wat zelfs de koers van de mensheid zal veranderen. Ik ben erg dankbaar dat ik er onderdeel van mocht zijn.

Lees meer
1
|
13
Vorige
Volgende

Wij ondersteunen je graag

Doe de scan en ga verder met jouw reis van geestelijke groei.

Start de scan