Beginnen kan moeilijk zijn, wij zijn hier om u te helpen.

Algemene Vragen

Collapse
Expand

Wat is psychedelica

Psychedelica verwijst naar verschillende moleculen die gebruikt worden om via een verandering in de manier waarop dingen worden waargenomen, een kans bieden op een blijvende verbetering van het algehele welzijn. Wetenschappelijk wordt aangenomen dat de kracht van psychedelica om welzijn te bevorderen het resultaat is van een tijdelijke uitschakeling van de ego en een demping van het Default Mode Network (DMN) in de hersenen. In combinatie met therapeutische ondersteuning voor integratie in uw dagelijks leven, kunnen psychedelica een pad naar zelfontdekking, heling en transformatie bieden. Meerdere onderzoeken die zijn uitgevoerd door instellingen van wereldklasse hebben aangetoond dat het gebruik van psychedelica in slechts één sessie diepgaande en duurzame resultaten kan opleveren. Voortdurende voordelen zijn onder meer verbeterd welzijn en optimisme, en verhoogde neurale plasticiteit.

Zijn psychedelica niet gewoon drugs? Hoe is dit anders?

Er zijn weinig aanwijzingen dat ervaringen met psychedelische stoffen leiden tot langdurige verslaving of lichamelijk letsel. Sterker nog, een groeiend aantal onderzoeken geeft aan dat deze stoffen, wanneer ze in een therapeutische omgeving worden ingenomen, behoorlijk positief kunnen zijn voor de geestelijke welzijn. Zoals bij elk middel, is er echter potentieel voor schade als het niet veilig en onder medisch toezicht wordt ingenomen. Field Trip promoot alleen het veilige gebruik van legale psychedelica onder toezicht van ons deskundige team in een gecontroleerde setting.

Hoe zit het met beangstigende ervaringen, oftewel "bad trips" ?

Psychedelica zijn krachtige stoffen die de potentie hebben om diepgaande veranderingen in perceptie en denkpatronen te veroorzaken. Ze kunnen voor sommige mensen onvoorspelbaar en soms overweldigend zijn. Dat gezegd hebbende, zijn het vaak de moeilijke reizen die tot de belangrijkste doorbraken en voordelen op de lange termijn leiden. Zelfs moeilijke ervaringen kunnen geweldige kansen zijn om het leven vanuit een nieuw perspectief te zien. Ervaren professionals kunnen helpen om de angst tijdens de ervaring te verminderen. Ze dienen als betrouwbare gidsen en tolken, terwijl ze ook de effectiviteit van de behandeling maximaliseren. Door veilige, comfortabele omgevingen te creëren en u te helpen een open, ontspannen mentaliteit tot stand te brengen, helpen onze therapeuten een nuttige ervaring mogelijk te maken.

Onze Behandeling

Collapse
Expand

Hoe is het Field Trip team opgebouwd?

De werknemers van Field Trip zijn professioneel opgeleide, ervaren en gediplomeerde verpleegkundigen, artsen, therapeuten, en psychologen. Elke Field Trip centra heeft een psychiater in dienst om nieuwe aanmeldingen te screenen op veiligheid en geschiktheid. Al onze therapeuten zijn getraind in het gebruik van specifieke technieken en protocollen tijdens de voorbereidende en integratieve therapie. Field Trip heeft ook een ervaren en gerespecteerd medisch adviesteam, dat bestaat uit belangrijke opinieleiders op het gebied van geestelijke gezondheidszorg, evenals wetenschappelijke experts die bij grote farmaceutische organisaties hebben gewerkt.

Voor welke klachten en intenties is jullie programma?

Ons truffel programma richt zich niet alleen op klachten maar ook op mensen die willen groeien, ontdekken en hunzelf leren kennen. Echter, psychedelica kunnen zeker een positief effect hebben op stress gerelateerde klachten.

Zijn er voorwaarden waardoor ik mogelijk niet in aanmerking kom?

Hoewel het gebruik van psychedelica over het algemeen voor de meeste mensen veilig is, zijn er enkele aandoeningen die u van ons programma kunnen diskwalificeren. Deze aandoeningen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven, en personen met een voorgeschiedenis van psychose of schizofrenie, actieve manie / hypomanie, acute trauma, of slecht gecontroleerde hypertensie of hyperthyreoïdie. Het team van Field Trip screent elke nieuwe aanmelding nauwgezet tijdens ons consultatieproces om er zeker van te zijn dat ze veilig passen in ons programma.

Heb ik een doorverwijzing nodig?

Omdat ons programma op het ogenblik niet binnen de reguliere geestelijke gezondheidszorg vallen is Field Trip totaal privé. Voor uw aanmelding is daarom geen verwijzing nodig. Wel betekent dit dat u de kosten niet vergoed kunt krijgen en het volledige bedrag zelf moet betalen.

Hoe moet ik me voorbereiden? Wat kan ik verwachten

Tijdens uw consult neemt ons team het truffel programma uitgebreid met u door. U krijgt dan aanvullende middelen en oefeningen ter voorbereiding op uw eerste ervaring. Onze benadering maakt gebruik van psychedelica als katalysator om diepere inzichten mogelijk te maken. Vervolgens combineren we deze intensieve sessies met mindfulness, zelfzorg en gepersonaliseerde integratieactiviteiten om een ​​holistische benadering te bieden die u vooruit helpt op meerdere niveaus.

Hoe lang duurt een sessie?

Onze sessies verschillen per soort. Hieronder een overzicht van de sessies en de hoeveelheid tijd die ervoor is gereserveerd:

Truffel programma:
psychiatrisch consult (90m)
psychologische intake (60m)
voorbereidende sessies met therapeut (120m)
voorbereidende sessies met facilitator (30 of 60m)
truffeldosering sessie met facilitator (420m)
verkenningssessie met facilitator (30m)
integratiesessie met therapeut (120m)

Hoe vaak zal ik de centrum moeten bezoeken?

Voor het truffel programma zult u tweemaal terugkomen voor een voorbereidende sessie, eenmaal voor de truffel dosering, en eenmaal voor een integratiesessie.

Is deze behandeling gedekt door de verzekering?

Omdat onze methodiek en behandelingen nog nieuw zijn en niet worden erkent als reguliere gezondheidszorg, is het nog niet vergoed. Dit kan veranderen in de toekomst.

Hoeveel kost een programma?

U wordt door een programma geleid dat bestaat uit consultatie, voorbereiding, dosering van psychedelica en post-doserings exploratieve therapie, en verschillende persoonlijke sessies. De huidige prijzen voor onze programma's in Amsterdam zijn als volgt:

Truffel programma's:
Evolve (basisprogramma)
1 psychiatrisch consult (90m)
1 psychologische intake (60m)
2 voorbereidende sessies met therapeut (120m)
2 voorbereidende sessies met facilitator (30m)
1 voorbereidende sessie met facilitator (60m)
1 truffeldoseringssessie met facilitator (420m)
1 verkennende sessie met facilitator (30m)
1 integratiesessie met therapeut (120m)
Onbeperkte toegang tot digitale therapie Field Trip
€ 4.150,00

Rebirth
1 psychiatrisch consult (90m)
1 psychologische intake (60m)
2 voorbereidende sessies met therapeut (120m)
4 voorbereidende sessies met facilitator (30m)
1 facilitator voorbereidende sessie (60m)
2 truffeldoseringssessies met facilitator (420m)
2 verkennende sessies met facilitator (30m)
2 integratiesessies met therapeut (120m)
Onbeperkte toegang tot digitale therapie Field Trip
€ 5.950,00

Transcend
1 psychiatrisch consult (90m)
1 psychologische intake (60m)
2 voorbereidende sessies met therapeut (120m)
5 voorbereidende sessies met facilitator (30m)
1 facilitator voorbereidende sessie (60m)
3 truffeldoseringssessies met facilitator (420m)
3 verkennende sessies met facilitator (30m)
3 integratiesessies met therapeut (120m)
Onbeperkte toegang tot digitale therapie Field Trip
€ 7.750,00

Diepe integratie
Aan elk van de bovenstaande programma's kunnen 4 extra integratiesessies met de therapeut worden toegevoegd die starten zodra het programma is afgelopen. De totaalprijs voor deze 4 extra sessies van 1 uur (in plaats van 2 uur tijdens het programma) kost € 1.000, -ExpandBegin uw ontdekkingsreis

Blokkeert iets uw voortgang, maar weet u niet wat? Zit u vast in een sleur of heeft u last van lusteloosheid, gebrek aan vitaliteit, of constante zorgen en angst? Ontdek of een begeleidde psychedelische ervaring voor u geschikt is.

Boek nu